3,95

Ben je niet verhuisd of ken je iemand die een nieuwe woning heeft? Onze gereedschapsdrop in een transparant doos met de tekst “Hoera! een nieuwe woning” is het perfecte cadeau om deze mijlpaal te vieren.

Elk drop is zorgvuldig gevormd als een stukje gereedschap, wat het een leuk en verrassend snoepje maakt. Gemaakt van de beste ingrediënten, bieden deze dropjes een rijke zoete smaak met een vleugje zoethout.

 

Prijs per

stuk

Snoepreep Hoera een nieuwe woning

Beschrijving

Snoepreep Hoera een nieuwe woning

Snoepreep Hoera een nieuwe woning is een origineel cadeau aan nieuwe woningbezitters.
Voor familie en vrienden die verhuisd zijn of net een nieuwe woning gekocht hebben is onze gereedschapsdrop in een transparant doos met de tekst “Hoera! een nieuwe woning”  het perfecte cadeau om deze mijlpaal te vieren.

 

Snoepreep Hoera een nieuwe woning met de verrukkelijke smaak van gereedschapsdrop

Elk dropje in snoepreep Hoera een nieuwe woning is zorgvuldig gevormd als een stukje gereedschap, wat het een leuk en verrassend snoepje maakt. Gemaakt van de beste ingrediënten, bieden deze dropjes een rijke zoete smaak met een vleugje zoethout.

 

Waarom kiezen voor snoepreep Hoera een nieuwe woning

  • Unieke vorm: Deze heerlijke dropjes zijn gevormd als gereedschap, zoals hamers, schroevendraaiers en tangen. Een leuke knipoog naar alle klusjes die bij een nieuwe woning komen kijken.
  • Heerlijke smaak: Gemaakt van de beste ingrediënten, bieden deze dropjes een rijke zoete smaak .
  • Transparant doosje: Het stijlvolle transparante doosje laat de mooie vormen van de dropjes goed zien en maakt het ideale cadeau. Bovendien is het handig om te zien hoeveel lekkers er nog over is
  • Persoonlijke touch:  De tekst “Hoera! een nieuwe woning” maakt dit doosje extra speciaal en persoonlijk. Perfect om te geven bij een housewarming.

Perfect voor elke gelegenheid

Of je nu een housewarming viert, een origineel cadeau zoekt voor familie of vrienden die net verhuisd zijn deze snoepreep met de tekst “Hoera! een nieuwe woning is perfect voor deze gelegenheid.

Bestel nu en geniet van het lekkerste drop

Wacht niet langer en bestel het gereedschapsdrop vandaag nog. Met onze snelle levering heb je het binnen no-time in huis. Klik op de knop hieronder en voeg deze unieke dropjes toe aan je winkelwagen.

Kijk ook eens bij onze andere snoeprepen Snoepreep jaartje ouder zuur hè? en Snoepreep hoera geslaagd zijn leuke en originele cadeautje om te geven. Ze passen zelfs door de brievenbus, ideaal om iemand te verrassen op momenten die je niet verwacht of als je even geen tijd hebt om persoonlijk langs te gaan.